Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

iPhone XR Reparatie

Is uw Apple iPhone XR aan reparatie toe? Zit er een barst in het iPhone XR beeldscherm / glas of werkt de batterij / oplaadpoort niet meer optimaal? Bij Phonefinity te Utrecht bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Apple iPhone XR. De meeste reparaties voor de Apple iPhone XR voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw iPhone XR langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken (zonder afspraak ook mogelijk) en wachten in onze winkel onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

Op alle reparaties voor de Apple iPhone XR geven wij vanaf 3 tot 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

  • Klaar terwijl uw wacht onder het genot van thee of koffie
  • Uw gegevens zijn veilig, geen data verlies
  • Onze ervaren monteur denken met u mee
  • Gratis reparatie analyse
  • Officiële factuur met specificaties voor de verzekering
  • 3 tot 12 maanden garantie


iPhone Scherm reparatie Utrecht

Een barst in het scherm van je Apple iPhone XR kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm / touchscreen verhinderen. Bij iPhonescherm reparatie in Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw iPhone XR weer vakkundig te herstellen. Naast de reparatie van uw Apple iPhone XR schermen kunt u bij ons ook terecht voor merken als Apple, Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, OnePlus en etc.
 

Water en andere vloeistofschade

Een enkele druppel water, vocht of volledige onderdompeling in water, kan grote schade aanrichten aan uw Apple iPhone XR. Oplaadpoort, moederbord, luidspreker en touchscreen, kortom, uw hele iPhone XR kan tot stilstand komen. Bij Phonefinity inj Utrecht hebben we gecertificeerde experts die omgaan met door water beschadigde iPhone om de beste oplossingen aan te bieden.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw iPhone XR voor reparatie? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw iPhone XR te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere iPhone XR (telefoons) voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Reparatie voor Studenten

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze studentenkorting. We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw telefoon tablet of laptop, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt. Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten.
 

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Apple reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.