Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

Apple Watch reparatie Utrecht

Laat je Apple Watch repareren door gespecialiseerde monteurs van Phonefinity in Utrecht. Ook de Apple Watch scherm is zo breekbaar dus het kan zomaar gebeuren: je Apple iWatch stoot je ergens tegen aan en het beeldscherm is gebarsten. Wil je het scherm snel laten repareren of is er iets anders aan de hand? Phonefinity in Urecht Centrum heeft Apple Watch experts in dienst die uw Apple iWatch reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Meest voorkomende problemen met je Apple Watch:

  • Beeldscherm kapot
  • Batterij snel leeg of opgezwollen batterij
  • Vochtschade

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.
 

Apple Watch scherm reparatie

Is het scherm van uw Apple Watch gebroken of beschadigd? Dan kunnen wij dat repareren met een vakkundige Watch scherm reparatie.

  • Altijd no cure, no pay garantie
  • Altijd 3 maanden garantie na de reparatie
  • Reparaties binnen 60 minuten
  • GRATIS bescherming screen protector (t.w.v €15)

Kom daarom naar ons voor een goede Apple Watch reparatie in Utrecht Centrum. Wij repareren uw Apple Watch binnen 60 minuten. U hoeft zich ook geen zorgen te maken om uw data. U data is veilig tijdens de reparatie.
 

Apple Watch batterij snel leeg

Gaat de batterij van de Apple Watch snel leeg of valt deze uit op een bepaalde percentage? Dan kan het zijn dat deze aan vervangen toe is. Laat je Apple Watch batterij snel vervangen en je kunt dan weer verder gaan met een gloednieuwe batterij die het weer doet als in het begin!
 

Apple Watch Reparatie Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw Apple iWatch zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw Apple watch reparatie op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook