Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

OnePlus Reparatie

Bij Phonefinity in Utrecht voeren wij alle reparaties voor de OnePlus uit. Naast de standaard service, zoals een OnePlus beeldscherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw OnePlus uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op de meeste reparaties van de OnePlus krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van OnePlus direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Utrecht Centrum of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw OnePlus apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.
 

Oneplus scherm repareren

Is het scherm van jouw OnePlus aan vervanging toe? Is het scherm van jouw toestel gebroken, gescheurd of gebarsten? Dan kunnen wij deze voor je vervangen, zodat jouw OnePlus er weer als nieuw uitziet. De kosten voor het vervangen van een OnePlus glas zijn een stuk lager dan de aanschaf van een nieuw toestel. Let op: bij sommige modellen wordt er meer vervangen dan alleen het glas. Hierbij moet je denken aan een LCD-paneel, touchscreen en het frame. Als je hier vragen over hebt, twijfel dan niet. Stuur ons gewoon een appje via WhatsApp.
 

OnePlus batterij / accu vervangen

Vaak merk je het zelf al, jouw OnePlus gaat niet meer zo lang mee als voorheen. Het gaat van kwaad tot erger en voor je het weet ben je overal op zoek naar een stopcontact met de oplader van jouw OnePlus in je handen. Valt jouw toestel uit bij een laag percentage, maar wanneer je de oplader in jouw toestel stopt hij opeens weer voor de helft vol zit? Heb jij deze of andere klachten? Dan is het tijd om de batterij van jouw OnePlus te laten vervangen.  Je telefoon of tablet batterij laten vervangen kan je met een gerust hart aan ons overlaten! We leveren OnePlus batterijen van originele kwaliteit.
 

OnePlus Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Utrecht deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer of via WhatsApp.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. 

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook