Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

Motorola Moto G Reparatie

Is uw Motorola Moto G telefoon aan reparatie toe? Zit er een barst in het Motorola Moto G scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Phonefinity te Utrecht bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Motorola Moto G smartphone. De meeste reparaties voor de Motorola Moto G toestellen voeren wij binnen 60 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw Motorola Moto G telefoon langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken (zonder afspraak ook mogelijk) en wachten in onze winkel onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan. Op alle reparaties voor de Oppo telefoon geven wij 3 tot 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.


Motorola Moto G scherm reparatie

Een barst in het Motorola Moto G telefoon kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm verhinderen. Bij Motorola Moto G beeldscherm reparatie in Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw telefoon weer vakkundig te herstellen. Het repareren van een Motorola Moto G beeldscherm in Utrecht is doorgaans een klus die tijd in beslag neemt. Wij zien dit niet als routineklus en wordt dit met een hoge mate van vakkundigheid afgehandeld. Naast de reparatie van uw Motorola Moto E telefoon schermen in Utrecht kunt u bij ons ook terecht voor merken als AppleSamsungHuaweiOppoXiaomiOnePlus en overige.
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere Motorola Moto E apparaten voor uw businessverzekering of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave. 
 

Studenten Reparatie Utrecht

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze studenten reparatie in Utrecht. We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw telefoon tablet of laptop, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt. Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten, je hebt alleen een geldige studentenkaart nodig.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. 

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook