Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

MacBook Reparatie

Het meest onmisbare Apple Macbook apparaat is stuk. Daarom willen wij van Phonefinity in Utrecht je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple Macbook batterij, je Apple Macbook beeldscherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Apple Macbook weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Apple Macbook het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Apple Macbook er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple Macbook reparatie gedaan is!

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon, tablet, Laptop en Smartwatches beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.
 

MacBook scherm reparatie

Gebroken scherm of defect display? Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw Macbook uit jouw handen is geglipt waardoor er een scheur of barst in het glazen scherm is gekomen. Ook kan het voorkomen dat er een lijn door jouw MacBook scherm loopt of dat de coating van jouw MacBook scherm loslaat. Gelukkig zijn onze technici getraind en kunnen ze uw device zelfs in de meest extreme staat repareren.
 

Gespecialiseerd in Macbook reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple Macbook reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Apple Macbook en de reparatie accuraat uitvoeren.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere MacBooks voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook