Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

Apple iPod Reparatie

Is uw Apple iPod aan reparatie toe? Zit er een barst in het Apple iPod beeldscherm / glas of werkt de batterij / oplaadpoort niet meer optimaal? Bij Phonefinity te Utrecht bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Apple iPod. De meeste reparaties voor de Apple iPod voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw Apple iPod langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken (zonder afspraak ook mogelijk) en wachten in onze winkel onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

Op alle reparaties voor de Apple iPod geven wij vanaf 3 tot 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

  • Klaar terwijl uw wacht onder het genot van thee of koffie
  • Uw gegevens zijn veilig, geen data verlies
  • Onze ervaren monteur denken met u mee
  • Gratis reparatie analyse
  • Officiële factuur met specificaties voor de verzekering
  • 3 tot 12 maanden garantie

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.


iPod Scherm reparatie Utrecht

Een barst in het scherm van je Apple iPod kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm / touchscreen verhinderen. Bij iPod scherm reparatie in Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw Apple iPod weer vakkundig te herstellen. Naast de reparatie van uw Apple iPod schermen kunt u bij ons ook terecht voor merken als AppleSamsungHuaweiOppoXiaomiOnePlus en etc.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw Apple iPod voor reparatie? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw Apple iPod te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere Apple iPod (telefoons) voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Reparatie voor Studenten

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze studentenkorting. We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw iPod telefoon tablet of laptop, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt. Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook