Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

Apple iPhone Reparatie

Is uw Apple iPhone aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Phonefinity te Utrecht bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Apple iPhone. De meeste reparaties voor de Apple iPhone voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw iPhone langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken (zonder afspraak ook mogelijk) en wachten in onze winkel onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

Op alle reparaties voor de Apple iPhone geven wij 3 tot 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon, tablet, Laptop en Smartwatches beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.


iPhone scherm reparatie Utrecht

Een barst in het Apple iPhone scherm kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm verhinderen. Bij iPhone scherm reparatie in Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw telefoon weer vakkundig te herstellen. Het repareren van een iPhone scherm in Utrecht is doorgaans een klus die weinig tijd in beslag neemt. Wij zien dit niet als routineklus en wordt dit met een hoge mate van vakkundigheid afgehandeld. Door de korte tijdsduur van de iPhone reparatie kunt u wachten terwijl wij het apparaat herstellen. Naast de reparatie van uw Apple iPhone schermen in Utrecht kunt u bij ons ook terecht voor merken als Apple, Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, OnePlus en overige.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere iPad (tablets) voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Studenten Reparatie Utrecht

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze Phonefinity studentenkorting. We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw telefoon tablet of laptop, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt. Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten, je hebt alleen een geldige studentenkaart nodig.
 

iPhone Moederbord Reparatie

Het slimste deel van uw iPhone is het moederbord, als u ermee knoeit, heeft u echte problemen! Geen voldoende stroomvoorziening, kortsluiting, binnendringend vocht en onjuiste installatie van componenten zijn enkele veel voorkomende fouten. Moederbordprobleem moet snel worden opgelost onder deskundige supervisie. Onze mobiele reparatie-experts kunnen u in dergelijke zaken goed begeleiden en passende reparatie aanbieden voor uw telefoon en tablets.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen voor Apple iPhone reparatie? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw toestel te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

iPad reparaties

Phonefinity is de eerste hulp bij iPad ongelukken. Reparaties veelal binnen 60 minuten afgehandeld en uiteraard gebruik van Originele of A+ Apple iPad schermen. Ook de accu’s die wij leveren zijn van de beste kwaliteit.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook