Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

Apple iPad Reparatie

iPad en tijd zijn waardevol en dat begrijpen wij
 

Is uw Apple iPad aan reparatie toe? Zit er een barst in het beeldscherm / glas of werkt de batterij of oplaadpoort niet meer optimaal? Bij Phonefinity te Utrecht bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Apple iPad. De meeste reparaties voor de Apple iPad voeren wij binnen 60 minuten voor u uit. 

U bent uiteraard welkom om uw iPad langs te brengen of u kunt gebruik maken van onze haal en brengservice in Utrecht. U kunt eenvoudig een afspraak online maken (zonder afspraak ook mogelijk) en wachten in onze winkel onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan. Op alle reparaties voor de Apple iPad geven wij 3 tot 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon of tablet beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.
 

iPad scherm reparatie Utrecht

Een barst in het scherm van je Apple iPad kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het touchscreen of display verhinderen. Bij Phonefinity te Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw iPad (tablet) weer vakkundig te herstellen. Naast de reparatie van uw Apple iPad schermen in Utrecht kunt u bij ons ook terecht voor merken als iPhone, Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, OnePlus en overige.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere iPad (tablets) voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave. 
 

iMac / MacBook reparatie Utrecht

Van het vervangen van je iMac scherm reparatie in Utrecht tot het plaatsen van een SSD schijf, veel is mogelijk bij Phonefinity. Bestel eenvoudig je reparatie(s) en er zal spoedig een afspraak met je gemaakt worden.
 

iPhone reparatie

iPhone reparatie bij Phonefinity in Utrecht is de eerste hulp bij ongelukken. Reparaties veelal binnen 30 minuten afgehandeld en uiteraard gebruik van Originele of A+ Apple schermen. Ook de accu’s die wij leveren zijn van de beste kwaliteit.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook