Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

iMac Reparatie

Apple biedt je natuurlijk volop vrijheid met hun MacBooks en iPads. Maar voor veel mensen werkt een desktop toch echt het fijnst. Tenminste… als hij het doet. Een iMac is natuurlijk betrouwbaar en snel, maar zoals elk stuk technologie kunnen er dingen aan kapot gaan. Door een ongeluk of door slijtage. Is jouw iMac kapot? Geen probleem. iMac reparatie is bij Phonefinity in goede handen. Of het probleem nu duidelijk is of niet. Bij ons kun je een afspraak maken voor iMac scherm reparatie, iMac softwareherstel of een algemene afspraak voor een nog onbekend probleem. Dat inplannen doe je simpel online. Plan een afspraak in onze agenda en bezoek ons in Utrecht.

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon, tablet, Laptop en Smartwatches beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.
 

iMac scherm vervangen

Is het scherm van je iMac kapot? Laat dan je iMac scherm vervangen. Dit doe je natuurlijk bij Phonefinity in Utrecht. Zodra wij jouw scherm vervangen ziet je iMac er weer als nieuw uit. Je iMac scherm vervangen is veel goedkoper dan een nieuwe iMac kopen. Daarom raden we je altijd aan om even langs te komen. Wij onderzoeken de iMac gratis en bekijken dan wat de kosten zullen zijn.
 

iMac harde schijf (SSD) reparatie en meer

Kapotte iMacs zijn relatief zeldzaam. Wanneer ze wel stuk gaan kan dat van alles zijn. Problemen met een geheugen of videokaart, een defecte harde schijf (ssd) of poorten die niet werken. Wat het probleem ook is: je iMac hoort het natuurlijk gewoon te doen. In veel gevallen is het probleem simpel en snel op te lossen. Waarbij je ons natuurlijk altijd vragen kunt stellen als je graag meer duidelijkheid wil over het probleem. In sommige gevallen kunnen wij daar zelfs op afstand mee helpen. Welke iMac reparaties wij meestal doen?

  • iMac Software herstel
  • Scherm reparatie
  • iMac harddisk (ssd) reparatie
  • iMac voeding reparatie
  • Moederbord herstel
     

iMac werkt niet meer

Verder kun je bij ons terecht voor service en onderhoud aan Apple producten zoals de iPhone, iPad en iPod of reparaties en problemen. Daarnaast ben je bij Phonefinity aan het juiste adres voor onderdelen en accessoires voor allerlei gadgets, zoals telefoons. Van alle grote merken hebben we wel hoesjes, onderdelen en doen we reparatie. Steeds meer tevreden klanten weten hun weg te vinden naar ons filiaal, onze website en ons verzendadres. Zo helpen we Nederland online te blijven. 
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere MacBooks voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook