Selecteer uw reparatie

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse.

Selecteer uw apparaattype

Maak een keuze uit onderstaande apparaattypes

Samsung Galaxy M-Serie Reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Samsung Galaxy M Serie en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Samsung Galaxy M Serie niet meer goed opladen? Is er drinken / water over je Samsung Galaxy gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Samsung M-Serie al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze servicecenter in Utrecht naar de beste prijs. Laat je Samsung gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Samsung Galaxy aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Samsung onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Samsung reparatie.

Wij zitten officieel met onze winkel in Utrecht Centrum. Dat houdt ons alleen niet tegen om je telefoon beeldscherm of andere mankementen te repareren als je hier niet woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: Nieuwegein, Ijsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn, De Bilt, Vianen, Houten, Harmelen, Vleuten, Zeist, Woerden neem contant met ons op via WhatsApp voor reparatie.
 

Samsung beeldscherm vervangen

Het beeldscherm of glas van uw Samsung Galaxy M Serie telefoon is gebroken, gescheurd, gebarsten of uw touchscreen reageert niet meer goed. Of er zit een vlek / donkere plek in uw scherm. Dit onderdeel kunnen wij voor u vervangen, zodat de voorkant van uw Samsung Galaxy M-Serie er weer splinternieuw uit ziet. Let op: bij sommige modellen is de schermreparatie een complete module (inclusief LCD paneel, touchscreen en zijkant frame) wat vervangen dient te worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
 

Gespecialiseerd in Samsung reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Samsung reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Samsung en de reparatie accuraat uitvoeren. 
 

Laagste Samsung reparatie prijsgarantie!

Wij bieden de beste Samsung service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Samsung reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Samsung onderdeel en het betreft dezelfde Samsung reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

  •  Wij passen dagelijks prijzen aan.
  •  Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
  •  Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.
     

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere Samsung telefoon of tablets voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons servicecenter op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. 

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook