Zakelijk

Reparatie van zakelijke smartphones en tablets, minder zorgen, meer doen.

Oplossingen voor bedrijven

Uitstekende klantenservice en voortdurende verbetering
 

Wij begrijpen heel goed dat uw apparaat onmisbaar is voor uw business. Of dit nu een smartphone, tablet of laptop is. Wij zullen er voor zorgen dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Dagelijks repareren wij tientallen apparaten, zoals, smartphones, tablets, laptops, PC’s en smartwatches. Waar veel reparatiebedrijven stoppen bij de populaire merken. Zoals Apple en Samsung, gaat Phonefinity veel verder. Wij repareren ook voor de minder populaire merken zoals Huawei, OnePlus, Xiaomi, HTC en meer!

MAAK ONLINE AFSPRAAK
 

Zakelijke Oplossingen

Uw bedrijf is afhankelijk van talloze elektronische gadgets. En andere apparaten om de activiteiten soepel te laten verlopen. Als er iets kapot gaat, neemt ook uw productiviteit toe. U kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfs onderhoudsplannen en bedrijfsoplossingen ervoor zorgen. Dat die gadgets en apparaten optimaal blijven werken. Uw bedrijf is te belangrijk om geen back-up plan te hebben.
 

Waarom is Phonefinity belangrijk voor uw bedrijf?

Bij Phonefinity leggen technische en operationele uitmuntendheid de basis. Voor kwaliteit en organisatorische efficiëntie. Met een focus op gestandaardiseerde procedures, uitstekende klantenservice en voortdurende verbetering.
 

Service en vertrouwen

Toegewijde service, branchekennis en vertrouwde technici zijn de manier waarop we uw vertrouwen verdienen. En sterke partnerschappen opbouwen. We garanderen dat we al onze klanten de beste service bieden. Het eindresultaat is tevreden klanten die voor Phonefinity kiezen. In plaats van enig ander reparatiebedrijf voor mobiele apparaten in de branche.

  • Veilig dataprotocol om vertrouwelijkheid te garanderen.
  • Handige ophaal- / bezorgservice opties.
  • Geen tijdverspilling met het overdragen / herstellen van gegevens. Of het opnieuw installeren van software omdat we de gegevens op het apparaat bewaren.
  • De best opgeleide en professionele technici in de branche ISO 9001: 2015-certificering
     

Presentatie en verbetering

We bewaken constant onze prestatieniveaus door middel van een continu verbeteringsproces. Met dit proces kan elk aspect van onze activiteiten en technische trainingsprogramma’s worden geanalyseerd en gevolgd. Zodat we kunnen bepalen hoe we onze training kunnen verbeteren.
 

Gecertificeerde Technici

Om op de hoogte te blijven van veranderingen in de branche. Dit proces zorgt ervoor dat onze technici de meest gekwalificeerde in de branche zijn. We hanteren gestandaardiseerde beleidslijnen en procedures. Die ons in staat stellen om efficiënt en consistent te zijn in het gebruik van middelen. En in ons vermogen om snel voor onze klanten te zorgen.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere apparaten voor uw business, verzekering of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of met onze klantenservice of WhatsApp 085 004 10 33 en we helpen u graag verder. Blijf je toch liever thuis? Maak dan gebruik van de ophaal en brenservice. We halen je toestel op en brengen hem snel, gerepareerd bij je op kantoor, zonder extra kosten.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook