Telefoonreparatie op locatie

Telefoon en tablet laten repareren op locatie rondom Utrecht.

Telefoon reparatie op locatie

Specialist in smartphone reparaties op locatie in Utrecht
 

Stel, je telefoon is kapot of je iPhone batterij is snel leeg. Wat nu? Niemand wil graag zijn telefoon missen. Al je afspraken, gegevens en belangrijke foto’s staan erin, om dan nog niet te spreken over het feit dat je weer een hele tijd onbereikbaar bent. 

Wij van Phonefinity kennen dat gevoel en daarom hebben wij een goede oplossing bedacht, reparatie op locatie. Onze monteurs komen binnen één dag naar een plek waar jij graag je telefoon wilt laten maken. Thuis of op je werk, waar jij maar wilt. Terwijl jij dan lekker door gaat waar je mee bezig was, repareren wij je telefoon binnen 30 minuten. En daar krijg je dan ook nog 3 tot 12 maanden garantie op. Ideaal toch? Makkelijk, snel en betrouwbaar.

 

Snelheid is bij waterschade zeer belangrijk

Uw toestel moet binnen 6 uur na het contact met water en / of vocht bij ons binnen zijn, zodat we het toestel chemisch kunnen reinigen om corrosie en kalkafzetting aan het PCB (moederbord) te beperken. Geen enkel toestel is waterdicht, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificering zijn niet waterdicht. Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificering hun toestel ook heeft.

Droog u toestel (uitwendig) met een handdoek af. Droog het toestel NOOIT met een föhn, in een oven, in de zon, op de verwarming, enz. Leg het toestel ook NIET in rijst, dit is een mythe.

De kosten voor de waterschade behandeling bedragen va. €35,- euro incl. montage en BTW. Ongeacht of het toestel wel of niet te redden is. Deze kosten zijn voor de arbeidstijd, kennis, apparatuur en chemische middelen. Reparatie duur is 1 a 2 werkdagen. Lees hier verder over waterschade reparatie

Hoe langer u wacht met u toestel naar ons te brengen, hoe kleiner de kans op succes.

  • Binnen 1 tot 6 uur 90%
  • Na 6 tot 12 uur 80%
  • Na 12 uur tot 72 uur 40%
  • Langer dan 72 uur <5%
     

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere apparaten voor uw businessverzekering of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of met onze klantenservice of WhatsApp 085 004 10 33 en we helpen u graag verder. Blijf je toch liever thuis? Maak dan gebruik van de ophaal en brenservice. We halen je toestel op en brengen hem snel, gerepareerd bij je op kantoor, zonder extra kosten.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook