Telefoon waterschade reparatie

Elke vloeistof kan uw telefoon of tablet beschadigen en mogelijk ook schade richten aan componenten.

Waterschade Reparatie Utrecht

Waterschade, een geval apart

Waterschade kan iedereen overkomen. Elke vloeistof kan uw telefoon, tablet of laptop beschadigen en mogelijk ook schade richten aan componenten. Als je telefoon een duik heeft genomen en niet lijkt te werken, vraag je je waarschijnlijk af wat je opties zijn. Als de fabrieksgarantie geen waterschade dekt en je wilt geen splinternieuw apparaat kopen, heb je geluk dat je Phonefinity hebt gevonden. We kunnen u alles vertellen wat u moet weten over waterschade en waarom u op ons moet vertrouwen om uw iPhone, smartphone, tablet of zelfs uw laptop te repareren.

Onze waterschade service in Utrecht is een van onze meest voorkomende reparaties en we zijn erin geslaagd om honderden smartphones en tablets zo goed als nieuw terug te bezorgen aan hun bezorgde eigenaren.

We bieden GRATIS diagnose op alle apparaten o.a Apple iPhoneSamsungHuaweiOnePlusiPad, etc., die u precies de staat van uw apparaat zal vertellen en een vrijblijvende offerte waarin precies staat wat er nodig is om uw toestel weer werkend te krijgen.

Water of vochtscahde aan uw apparaat?

Waterschade kan iedereen overkomen, maar als u weet wat u moet doen als het gebeurt, voorkomt u dat de schade erger wordt. Probeer de volgende stappen te onthouden als uw telefoon wordt blootgesteld aan water.

Probeer u toestel niet aan te zetten of aan te leggen aan de oplader! Weersta alle driften! Deze ene beweging kan kortsluiting veroorzaken wanneer de stroom door de telefoon gaat terwijl deze nog nat is. Om de stroom te stoppen, zou het ideaal zijn om de batterij zo snel mogelijk te verwijderen, maar aangezien de meeste batterijen intern op de meeste smartphone of tablet modellen zijn geplaatst, kunnen de meeste gebruikers dit niet doen.

Breng het door water beschadigde apparaat zo snel mogelijk naar Phonefinity voor een gratis diagnose van waterschade. Hoe eerder we de telefoon ontvangen, hoe groter de kans dat we hem repareren. Door het reinigingsproces te laten starten voorkomt uw corrosie schade aan uw moederbord.

Ons proces voor waterschade behandeling:

Ons reparatieproces van waterschade bestaat uit twee stappen. We openen eerst het apparaat en onderzoeken de omvang van de schade. Aangezien het inschakelen van het apparaat een groot nee-nee is (zie hierboven), zullen we uw apparaat niet in gevaar brengen en de volledige functionaliteit verifiëren totdat we weten waar we mee werken. Zodra we hebben onderzocht, geven we u een gedetailleerde reparatieofferte en kunt u beslissen of u al dan wel verder wilt gaan met de reparatie.

De volgende stap is het moederbord reinigingsproces. Dit proces is uitstekend in het verwijderen van resten en corrosie, zelfs op microscopisch niveau. Daarna kunnen we alle onderdelen vervangen die we niet hebben kunnen repareren. Deze onderdelen omvatten gewoonlijk de batterij, dockconnectoren, flex kabels, de mechanische flex kabels, de nabijheidssensor, de oorluidsprekers, microfoons, luidspreker en beeldschermen. Het moederbord is het enige onderdeel van de meeste mobiele telefoon dat niet tegen redelijke kosten kan worden gerepareerd. Mocht uw toch overwegen om de toestel niet te laten herstellen en u wilt uw data eruit halen kunnen wij ook data recovery uitvoeren.

Zodra het apparaat volledig is gerepareerd, wordt het via mail of telefonisch geïnformeerd en vallen alle onderdelen die we hebben vervangen 90 dagen onder onze garantie mocht het weer binnen die tijd water gerelateerde problemen optreden.
 

Milieu en Ecosysteem

Recycling kan een groot verschil maken voor ons milieu. Om afval in ons milieu te verminderen biedt Phonefinity de mogelijkheid om uw oude telefoons bij ons in te leveren of te verkopen. Wij zullen deze dan reviseren of de onderdelen hergebruiken.

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw toestel te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een waterschade behandeling aan uw smartphone, tablet en laptop? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.