Telefoon Scherm Reparatie

Bij ons bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit onderdelen met garantie.

Telefoon Scherm Reparatie

Klaar terwijl u wacht service
 

Ongelukken zitten in een klein hoekje, iedereen laat wel eens zijn telefoon vallen. Als uw smartphone hierdoor defect is geraakt kunt u deze bij Phonefinity in Utrecht laten herstellen naar de originele staat. Wij bieden voor elk probleem een oplossing, of het nou gaat om een kapot beeldscherm of touchscreen. Door het gebruik van kwaliteit onderdelen bent u bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit! Uw telefoon wordt grondig onderzocht en op basis van onze bevindingen berekenen wij de prijs van de reparatie. Laat uw smartphone repareren door de experts van telefoon reparatie Utrecht en u kunt weer zonder problemen gebruik maken van uw telefoon.

MAAK ONLINE AFSPRAAK

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.

Scherm reparatie Utrecht

Een barst in het scherm van je telefoon kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm verhinderen. Bij Phonefinity scherm reparatie in Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw telefoon weer vakkundig te herstellen. Het repareren van een scherm is doorgaans een klus die weinig tijd in beslag neemt. Wij zien dit niet als routineklus en wordt dit met een hoge mate van vakkundigheid afgehandeld. Door de korte tijdsduur van de reparatie kunt u wachten terwijl wij het apparaat herstellen. Naast de reparatie van uw Apple iPhone scherm in Utrecht kunt u bij ons ook terecht voor merken als Apple, Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, Oneplus en etc.

  • Wij raden u aan om uw smartphone niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw apparaat kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

  • Naast scherm of batterij reparaties aan de telefoon voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor alle apparaten.

  • Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met kwaliteit onderdelen? Dan bent u bij Phonefinity te Utrecht op het juiste adres!
     

Wij bieden 3 verschillende soorten onderdelen aan:

OEM (Originele Kwaliteit) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

Refurbished onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze herbruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.

Hoge Kwaliteit onderdelen A+ : Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let. Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing. Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. 

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.