Telefoon Reparatie Studenten

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze studentenkorting.

Reparatie voor Studenten

10% korting voor studenten op reparatie
 

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze Phonefinity studentenkorting. We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw telefoon tablet of laptop, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt. Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten.
 

Een student moet in bezit zijn van 1 van de onderstaande bewijzen.

  • Een studentenkaart waarop het collegejaar staat vermeld.
  • Een officieel document (bewijs van inschrijving) van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je student bent.
  • Een printscreen van Studielink (naam en inschrijving op één pagina).
  • Je dient student te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling.
     

Zoek jij voor een telefoon of tablet reparatie in Utrecht een bedrijf dat snel de reparatie voor jou uitvoerd tegen betaalbare tarieven? Dan is Phonefinity jouw antwoord. Of je nu de dupe bent van een kapot scherm, een defecte laadconnector of vastgelopen software, wij laten de boel weer als een zonnetje draaien.

Jouw Apple iPhone laten maken in Utrecht is zo gedaan door onze monteurs voor studenten. Wij staan namelijk bekend om onze snelle en nette dienstverlening. Meld direct je reparatie aan, dan zorgen wij dat we jouw probleem op afspraak binnen een half uur oplossen. 
 

Smartphone Verzekering

Heeft u uw smartphone of tablet laten vallen en heeft u daardoor schade? In 90% van de gevallen vergoed uw verzekering de kosten van de reparatie als deze door ons is uitgevoerd. Dit is gedekt door uw inboedel verzekering, reisverzekering of buitenshuis dekking. Dekking is afhankelijk van uw polis, neem zelf even contact op met u verzekeraar. Vanzelfsprekend kunnen we voor u een gratis offerte / schade rapport opstellen t.b.v. uw verzekering.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere apparaten voor uw zakelijk, of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of met onze klantenservice of WhatsApp 085 004 10 33 en we helpen u graag verder. Blijf je toch liever thuis? Maak dan gebruik van de ophaal en brenservice. We halen je toestel op en brengen hem snel, gerepareerd bij je op kantoor, zonder extra kosten.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook