Telefoon Batterij Vervangen

Werkt de batterij van uw telefoon niet meer goed? Binnen 30 minuten is uw device weer gerepareerd.

Telefoon batterij vervangen

Snel en eenvoudig repareren
 

Batterij / Accu is het meest veel voorkomende probleem bij elk smartphone of tablet. De batterij kan door veel problemen beschadigd raken of niet meer opladen / werken. De belangrijkste oorzaak dat de batterij langzamer wordt en niet oplaadt, is het gebruik van telefoon of tablet wanneer deze zijn aangesloten om op te laden. 

MAAK ONLINE AFSPRAAK
 

Laten we eerst eens kijken wat het probleem eigenlijk is. Het kan een probleem met de oplaad kabel zijn, een probleem met de oplaadpoort of een adapter probleem waardoor uw apparaat niet wordt opgeladen. Als een van de bovenstaande problemen zich voordoet, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw batterij wordt vervangen. Als er geen dergelijk probleem is dat hierboven is genoemd, moet u de batterij van uw apparaat vervangen voordat het schade aanricht aan uw telefoon of tablet.

Utrecht is een grote stad waar je alles krijgt. Mogelijk krijgt u onderweg veel servicecentra. Maar Phonefinity is het beste servicecentrum in Utrecht voor het vervangen van uw smartphone of tablet batterij. Is de batterij van uw iPhone, iPad, Samsung, Huawei, OnePlus en etc. toe aan een onderhoudsbeurt? Gaat deze snel leeg, start uw toestel niet meer op of wordt het toestel warm? Een nieuwe batterij voor de Apple iPhone, iPad of MacBook lost dit probleem voor u op. Ons getrainde team kan elk type probleem van uw smartphone of tablet oplossen. Nieuwe concept om de klanten kostbare tijd te besparen door een ophaal- en aflever faciliteit en onsite reparatie service te bieden. Problemen met uw Apple batterij kunnen in korte tijd door onze experts worden opgelost.
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

Zakelijk Klanten

Uw bedrijf of instanties zijn afhankelijk van talloze elektronische gadgets en andere apparaten om de activiteiten soepel te laten verlopen. U kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfs onderhoudsplannen en bedrijfsoplossingen ervoor zorgen dat die gadgets en apparaten optimaal blijven werken. Uw bedrijf is te belangrijk om geen back-up plan te hebben. We kunnen ook aangepaste kortingsprogramma's voor werknemers aanbieden voor reparatie of onderhoud van mobiele telefoons en andere gadgets voor meer informatie neem contact.
 

Onderwijsinstellingen  / Studenten

Onze professioneel opgeleide technici bij Phonefinity in Utrecht zijn experts in tablet reparaties en laptop reparaties voor scholen (Onderwijsinstellingen) en studenten. Van Chromebooks en iPads tot MacBooks en Microsoft-tablets, we repareren door scholen uitgegeven apparaten en apparaten die eigendom zijn van studenten van alle merken en modellen. Uw schooldistrict of onderwijsinstelling kan rekenen op Phonefinity voor snelle doorlooptijden, kostenbesparingen en garanties. We maken een plan op maat dat past bij zowel uw budgettaire behoeften als reparatiebehoeften.

'S Nachts opladen verkort de levensduur van de batterij?
Ja, 's nachts uw batterij opladen kan van invloed zijn op uw batterij en kan de levensduur van de batterij verkorten. De meeste bedrijven / fabrikanten raden nog steeds aan om uw batterij te kwantificeren door deze eens in de 3 maanden te ontladen en op te laden. In wezen verkort elke ontlading de levensduur van de batterij een klein beetje. Een keer per maand ontladen tot 0% helpt het besturingssysteem de volledige levenscyclus van de batterij te kalibreren, zodat het precies weet hoeveel het in de loop van de tijd is afgenomen. 

Het gebruik van apps zal een batterij leegmaken?
Ja, er zijn maar weinig apps die uw device batterij zeer snel kunnen leegmaken. Wanneer u geen apps gebruikt die de batterij verbruiken, schakelt u de apps uit van het batterijgebruik zodat uw batterij langer meegaat.

Heeft het gebruik van onofficiële laders invloed?
Ja, het gebruik van lokale en goedkope opladers zal de levensduur van uw batterij beïnvloeden en u moet uw batterij na een paar maanden vervangen. Gebruik de laders die door het bedrijf in de doos worden geleverd. Als uw oplader beschadigd is, koop dan de nieuwe oplader in plaats van goedkope opladers te gebruiken en uw apparaat te beschadigen.

Hoelang duurt een batterij reparatie?
Het vervangen van een batterij is veel voorkomende reparatie. In de meeste gevallen wordt jouw smartphone of tablet batterij vervangen binnen 30 minuten.

Grondige Kwaliteits Garantie 
Alle smartphones / tablet batterijen voldoen aan de internationale veiligheidsnormen om veilige en hoogwaardige batterijen te voorzien. Batterijen ondergaan interne controles en kwaliteitstesten en worden bovendien getest door gerenommeerde externe testbedrijven.
 

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen | Samsung Galaxy S9 batterij vervangen | iPhone 6 batterij vervangen | iPhone 7 batterij vervangen | Huawei tablet batterij vervangen | Samsung tablet batterij vervangen | iPhone X batterij vervangen Utrecht | OnePlus batterij vervangen | iPhone scherm reparatie Utrecht |

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over de telefoon batterij (accu) reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.