Samsung Reparatie Utrecht

Smartphone stuk, tablet kapot of heb je gewoon een vraag: we staan voor je klaar en bieden direct een oplossing of advies.

Samsung reparatieservice

We staan altijd voor je klaar
 

Werkt je Samsung mobiel, tablet of smartwatch niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Of heb je simpelweg een vraag? We helpen je altijd verder. We repareren je toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met originele Samsung onderdelen (OEM) met 1 jaar garantie.

MAAK ONLINE AFSPRAAK
 

Samsung beeldscherm reparatie

Een barst in het beeldscherm van je Samsung Galaxy telefoon kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm verhinderen. Bij Phonefinity in Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw Samsung telefoon weer vakkundig te herstellen. Het repareren van een scherm is doorgaans een klus die weinig tijd in beslag neemt. Wij zien dit niet als routineklus en wordt dit met een hoge mate van vakkundigheid afgehandeld. Door de korte tijdsduur van de reparatie kunt u wachten terwijl wij het apparaat herstellen. Naast de reparatie van uw Samsung kunt u bij ons ook terecht voor merken als AppleHuaweiOppoXiaomiOneplus en etc.

  • Wij raden u aan om uw Samsung smartphone niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw apparaat kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

  • Naast scherm of batterij reparaties aan de telefoon voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor alle apparaten.

  • Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met kwaliteit onderdelen? Dan bent u bij Phonefinity te Utrecht op het juiste adres!
     

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.

Studenten met een kapot Samsung?

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze Phonefinity studentenkorting. We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw Samsung telefoon of Tablet, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt. Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten, je hebt alleen een geldige studentenkaart nodig.

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw Samsung telefoon of tablet? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw Samsung apparaat te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. 

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.