Reparatie Garantie

Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer kunt genieten van je telefoon helpen we graag tijdens het reparatieproces.

Garantie bij Reparatie

we zijn er voor je als je in deze tijd offline bent
 

Phonefinity in Utrecht biedt graag garantie op all onze reparaties. Als trouwe verdienen onze klanten betrouwbare reparaties en service waarop ze kunnen vertrouwen. Met 3 tot 12 maanden garantie hopen we onze waarde en toewijding aan klanten en de gemeenschappen waarin we actief zijn te bewijzen. Neem even de tijd om de voorwaarden te lezen waaronder de garanties worden erkend.

Garantie:

Niet alle bedrijven werken met garantie hierdoor bieden ze reparaties goedkoper aan maar indien u problemen ondervindt na de reparatie dan kunt u geen aanspraak maken op kosteloos herstel. U bent dus uiteindelijk duurder uit!

Phonefinity werkt met OEM kwaliteit, RefurbishedA+ en Copy kwaliteit onderdelen hierdoor kunnen wij u als klant 3 tot 12 maanden garantie geven. Uiteraard is hierdoor de prijs van de reparatie hoger dan als u de reparatie laat uitvoeren met COPY kwaliteit onderdelen door een ander bedrijf, vaak geven deze bedrijven geen garantie op hun reparatie!
 

Samsung onderdelen:

Samsung onderdelen zijn kostbaar hierdoor zijn reparaties aan uw toestel vaak duurder als iPhone of andere merk reparaties. Voornamelijk Touchscreen en LCD reparaties kunnen hoger uitvallen in de kosten. Bij de Galaxy en Note modellen van Samsung vervangen wij voor een Touchscreen (glas) reparatie ook het LCD eronder en soms zelfs het frame rond uw Smartphone deze modules krijgen wij origineel van Samsung geleverd. Hierdoor kunnen wij ook 12 maanden garantie verlenen.

Er zijn bedrijven die enkel het Touchscreen (glas) van uw smartphone vervangen. Deze reparatie is aanzienlijk goedkoper als een full module echter kunt u binnen enkelen weken al problemen krijgen indien de reparatie niet goed uitgevoerd wordt. Denk hierbij aan loskomend glas, stof/vuil onder uw touchscreen enz. Tevens is het gebruikte onderdeel niet origineel van Samsung!
 

Kwaliteit, service en eerlijk advies

Uiteindelijk bent u als consument geheel vrij om te kiezen of u voor kwaliteit en duurzaamheid kiest of voor een goedkope oplossing gaat. Echter zien wij vaak dat mensen die voor een goedkope oplossing kiezen toch een ‘kat in de zak’ aankoop doen, waardoor u uiteindelijk alsnog duurder uit bent en het een hoop onnodige frustratie oplevert.

Wij van Phonefinity vinden kwaliteit en service belangrijk. Wij denken met de klant mee en geven u eerlijk advies of uw toestel nog rendabel genoeg is voor een reparatie of dat deze beter niet gerepareerd kan worden omdat toestellen snel in prijs verminderen naar mate ze ouder worden.
 

Reparatie voor Studenten

Een smartphone, tablet of laptop is voor studenten tegenwoordig onmisbaar. Tevens worden digitale hulpmiddelen als telefoon en tablet veel gebruikt tijdens de studie. Phonefinity geeft daarom 20% korting op alle reparaties en accessoires voor studenten.
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw MacBook? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw Apple MacBook te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.