Refurbished Onderdelen

Onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten.

Refurbished onderdelen

Gegarandeerd de laagste prijs
 

Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze herbruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een telefoon reparatie.
 

Zakelijke Reparatie

Wij begrijpen heel goed dat uw apparaat onmisbaar is voor uw zakelijke business. Of dit nu een smartphone, tablet of laptop is, wij zullen ervoor zorgen dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Dagelijks repareren wij tientallen apparaten, zoals: smartphones, tablets, laptops, Pc’s en smartwatches. Waar veel reparatiebedrijven stoppen bij de populaire merken zoals Apple iPhoneiPad en Samsung, gaat Phonefinity veel verder. Wij repareren ook voor de minder populaire merken zoals HuaweiOnePlusXiaomiHTC en meer!
 

Reparatie voor Studenten

Een smartphone, tablet of laptop is voor studenten tegenwoordig onmisbaar. Tevens worden digitale hulpmiddelen als telefoon en tablet veel gebruikt tijdens de studie. Phonefinity geeft daarom 20% korting op alle reparaties en accessoires voor studenten.
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw MacBook? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw Apple MacBook te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.