Over Ons

Voor all uw Smart device reparatie in Utrecht

Over Ons

Smartphones en laptops besturen tegenwoordig vrijwel elk aspect van ons leven. Van wekkers tot dagboeken en notitieblokken, camera’s, communicatiemiddelen en zelfs virtuele ontmoetingsplaatsen, het is onmogelijk om je een dag voor te stellen zonder deze beste vrienden. En als ze niet werken, is het geen wonder dat ons leven in onrust raakt. Het vinden van een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het repareren van deze gadgets is een probleem dat velen teistert en dat is precies waar we u graag bij helpen.

MAAK ONLINE AFSPRAAK
 

Phonefinity werd opgericht  in 2020 voor met het idee om consumenten ongeëvenaarde kwaliteitsreparatieservices en betrouwbare technische ondersteuning te bieden voor elektronische gadgets Smartphone, tablets en laptops. Het doel is om te focussen op het worden van een one-stop-shop voor alle gadgets-gerelateerde services die betrouwbaar en zakvriendelijk is voor de eindgebruiker. Ons team van getrainde en gecertificeerde technici werkt onvermoeibaar om uw gadget weer in vorm te krijgen.

De eisen van onze klanten zijn de sleutel tot ons en we zijn vastbesloten om de beste in zijn klasse te bieden: geoptimaliseerde kwaliteitsoplossingen, prestatieresultaten en operationele uitmuntendheid om winstgevende oplossingen te bieden aan klanten die naar ons komen. We zijn toegewijd aan het leveren van eersteklas klantenservice en streven er voortdurend naar om de meest geprefereerde bestemming te zijn voor reparaties aan smartphones en laptops door middel van onze services die ‘handig’, ‘wendbaar’, ‘betrouwbaar’ en ‘zakvriendelijk’ zijn.
 

Bij ons staat kwaliteit voorop..

Onderscheiden

Kwaliteit in alles wat we doen, kwaliteit bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, operationele processen, personeelsprocessen, workflowprocessen. We zijn vastbesloten om aan te tonen dat het handhaven van kwaliteit in elk afzonderlijk proces economisch, winstgevend, resultaatgericht en een enkele meetwaarde is die alle andere vergelijkingen in evenwicht houdt.

Waarden

We zijn toegewijd aan onze klanten en ons personeel en zorgen ervoor dat Phonefinity veel meer is dan alleen een bedrijf. Het is een geweldige plek om te werken en een opluchting voor klanten die zich zorgen maken dat er niet meer terugkomt van de schade die ze hebben toegebracht aan hun dure smartphones en tablets.

Uitspraak

Wij zijn een gedreven organisatie met passie en waarde voor kwaliteit, tijd en prestatie; om industriële processen en operationele uitmuntendheid te optimaliseren in de diensten die we leveren; resulterend in geoptimaliseerde meetbare resultaten, die voldoen aan en overtreffen.
 

Zakelijke Reparatie

Heeft u meerdere Apple iPod (telefoons) voor uw zakelijk (business), verzekeringen of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Reparatie voor Studenten

Een smartphone, tablet of laptop is voor studenten tegenwoordig onmisbaar. Tevens worden digitale hulpmiddelen als telefoon en tablet veel gebruikt tijdens de studie. Phonefinity geeft daarom 20% korting op alle reparaties en accessoires voor studenten.
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw telefoon of tablet? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw apparaat te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of via Zakelijke WhatsApp. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook