Originele OEM Onderdelen

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD).

Reparatie met originele onderdelen

professionele smartphone en tablet reparatie in utrecht
 

Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Uw smartphone blijft dus na reparatie bij ons volledig origineel! Wij gebruiken originele onderdelen voor alle reparaties die we uitvoeren. Kwaliteit vinden wij uiterst belangrijk, daarom bieden wij reparaties met originele onderdelen aan. Phonefinity in Utrecht staat voor ambacht en gaan altijd voor de perfectie en daarom kiezen wij voor het aanbieden van reparaties met originele onderdelen.
 

Waarom wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, u heeft een kostbaar toestel gekocht en deze dient volledig origineel te blijven. Zodat u dezelfde ervaring had als voor de reparatie. Zo denken wij erover!

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe wij aan onze originele schermen en onderdelen komen. Daar maken wij geen enkel geheim van, voor alle merken kunnen wij direct bij de fabrikant de originele schermen en andere originele onderdelen bestellen. En mocht dit niet mogelijk zij, dan demonteren we zelf, toestellen. Om je toch te kunnen helpen, met jouw probleem!

Originele iPhone onderdelen?

 

Voor alle Apple iPhoneiPad en MacBook reparaties gebruiken wij  ‘demontage’ schermen en onderdelen. Wij kopen deze schermen en onderdelen in bij demontage bedrijven, of demonteren zelf voor de onderdelen. Zo komen wij aan de volledig originele Apple schermen en onderdelen. De prijzen zijn helaas hoger dan de namaak schermen en onderdelen, maar volledig origineel.

Daarom kan Apple ‘ontkennen’ dat niemand buiten Apple zelf aan originele schermen c.q. onderdelen kan komen. Maar een professionele iPhone reparatie specialist kan wel een iPhone uit elkaar halen en de originele onderdelen eruit halen en verkopen. Zo blijft uw iPhone dus geheel origineel na de reparatie bij ons.

Snelheid is bij waterschade zeer belangrijk

Uw toestel moet binnen 6 uur na het contact met water en / of vocht bij ons binnen zijn, zodat we het toestel chemisch kunnen reinigen om corrosie en kalkafzetting aan het PCB (moederbord) te beperken. Geen enkel toestel is waterdicht, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificering zijn niet waterdicht. Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificering hun toestel ook heeft.

Droog u toestel (uitwendig) met een handdoek af. Droog het toestel NOOIT met een föhn, in een oven, in de zon, op de verwarming, enz. Leg het toestel ook NIET in rijst, dit is een mythe.

De kosten voor de waterschade behandeling bedragen va. €35,- euro incl. montage en BTW. Ongeacht of het toestel wel of niet te redden is. Deze kosten zijn voor de arbeidstijd, kennis, apparatuur en chemische middelen. Reparatie duur is 1 a 2 werkdagen. Lees hier verder over waterschade reparatie

Hoe langer u wacht met u toestel naar ons te brengen, hoe kleiner de kans op succes.

  • Binnen 1 tot 6 uur 90%
  • Na 6 tot 12 uur 80%
  • Na 12 uur tot 72 uur 40%
  • Langer dan 72 uur <5%
     

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere apparaten voor uw business, verzekering of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of met onze klantenservice of WhatsApp 085 004 10 33 en we helpen u graag verder. Blijf je toch liever thuis? Maak dan gebruik van de ophaal en brenservice. We halen je toestel op en brengen hem snel, gerepareerd bij je op kantoor, zonder extra kosten.