Ophaal en breng service

Smartphone en Tablet GRATIS haal en breng service in Utrecht

Haal- en brengservice

Service en informatie

Het is heel goed mogelijk dat je door omstandigheden niet in de gelegenheid bent om je telefoon, tablet of macbook voor reparatie weg te brengen. Of misschien wil je je apparaat op locatie (Utrecht) laten repareren maar is dit vanwege de benodigde apparatuur helaas niet mogelijk. In die gevallen kun je gebruik maken van de mogelijkheid om je toestel door ons te laten ophalen om deze vervolgens na reparatie weer bij je terug te brengen. De ophaal- en brengservice van Phonefinity staat voor vakkundige, efficiënte service tegen een scherp tarief.

Deze haal- en brengservice maakt het dus mogelijk om naar je werk te gaan met een defecte iPhone en weer thuis te komen met een gerepareerde iPhone zonder dat je er vrij voor hoeft te nemen, of voor naar het centrum hoeft af te reizen. Je maakt gewoon even een afspraak voor de reparatie en dan komen wij vaak nog dezelfde dag naar je toe om je telefoon op te halen en te herstellen. Ook de betaling van de reparatie kan na retour gewoon op locatie worden voldaan door inzet van ons mobiele pinapparaat. De factuur en het garantiebewijs voor reparatie van je device ontvang je na afloop via e-mail op het door jou ingevulde e-mailadres.

Onze haal- en brengservice in Utrecht word door onze klanten heel hoog gewaardeerd. Niet alleen bedrijven, onderwijsinstellingen, gemeenten en zzp’ers maken veelvuldig gebruik van deze service maar ook veel particulieren ervaren het gemak van onze haal- en brengservice. Ik kan dan ook tal van voorbeelden noemen waarin deze service uitkomst heeft geboden. Bijvoorbeeld een arts die niet zonder zijn toestel kan maar die door zijn diensttijden niet in de gelegenheid is om zijn iPhone voor reparatie weg te brengen. Of een student die alleen met het openbaar vervoer kan reizen en daardoor minder makkelijk een reparatie- en servicecentrum weet te bereiken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan minder valide mensen of mensen die in een gezondheidsinstelling verblijven.  In zo’n geval is het natuurlijk erg fijn dat er een service bestaat die naar je toe komt en er voor zorgt dat je snel weer bereikbaar bent en over je gegevens beschikt.

Zo zijn er nog heel veel voorbeelden te bedenken van situaties waarin onze haal- en brengservice ook uitkomst voor jou kan bieden.  Wil je ook gebruik maken van onze haal- en brengservice of misschien toch van de reparatie op locatie service dan kun je je afspraak eenvoudig inplannen.
 

Welke iPhone modellen repareren wij?

iPhone reparatie in Utrecht is onze kerntaak. Of het nu gaat om een iPhone of iPad reparatie, wij regelen het. Ontdek hieronder een overzicht van de meeste voorkomende iPhones die wij repareren:

iPhone XR Reparatie | iPhone X Reparatie | iPhone XS Reparatie | iPhone 11 Reparatie | iPhone XS Max Reparatie | iPhone 8 Reparatie | iPhone 7 Reparatie | iPhone 8 Plus Reparatie | iPhone 7 Plus Reparatie | iPhone SE 2020 Reparatie | Overige iPhone Reparaties |
 

Smartphones en tablets besturen tegenwoordig vrijwel elk aspect van ons leven. Van wekkers tot dagboeken en notitieblokken, camera’s, communicatiemiddelen en zelfs virtuele ontmoetingsplaatsen, het is onmogelijk om je een dag voor te stellen zonder deze beste vrienden. En als ze niet werken, is het geen wonder dat ons leven in onrust raakt. Het vinden van een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het repareren van deze gadgets is een probleem dat velen teistert en dat is precies waar we u graag bij helpen.
 

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Apple reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.

Volg ons ook op Social Media en ontvang 10% KORTING bij aankoop InstagramFacebook