iPhone Reparatie Utrecht

Apple iPhone beeldscherm, batterij (accu), vervangen in Utrecht, met garantie.

iPhone Reparatie Utrecht

Snel en vakkundig iPhone laten repareren in Utrecht
 

Ongelukken zitten in een klein hoekje, iedereen laat wel eens zijn iPhone vallen. Als uw Apple iPhone hierdoor defect is geraakt kunt u deze bij Phonefinity in Utrecht laten herstellen naar de originele staat. Wij bieden voor elk probleem een oplossing, of het nou gaat om een kapot scherm of defecte speakers. Door het gebruik van authentieke Apple onderdelen bent u bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit! Uw apparaat wordt grondig onderzocht en op basis van onze bevindingen berekenen wij de prijs van de reparatie. Laat uw smartphone repareren door de experts van iPhone reparatie Utrecht en u kunt weer zonder problemen gebruik maken van uw telefoon.

MAAK ONLINE AFSPRAAK
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, NokiaOnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

iPhone beeldscherm reparatie

Een barst in het beeldscherm van je iPhone kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm verhinderen. Bij Phonefinity in Utrecht staat een team van experts klaar om het scherm van jouw iPhone weer vakkundig te herstellen. Het repareren van een scherm is doorgaans een klus die weinig tijd in beslag neemt. Wij zien dit niet als routineklus en wordt dit met een hoge mate van vakkundigheid afgehandeld. Door de korte tijdsduur van de reparatie kunt u wachten terwijl wij het apparaat herstellen. Naast de reparatie van uw Apple iPhone scherm in Utrecht kunt u bij ons ook terecht voor merken als Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, Oneplus en overige.

  • Wij raden u aan om uw Apple iPhone niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Apple kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

  • Naast scherm of batterij reparaties aan de Apple iPhone voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Apple iPhone.

  • Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Apple iPhone? Dan bent u bij Phonefinity te Utrecht op het juiste adres!
     

Wij bieden 3 verschillende soorten onderdelen aan:

OEM (Originele Kwaliteit) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

Refurbished onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze herbruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.

Hoge Kwaliteit onderdelen A+ : Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let. Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing. Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw toestel te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Apple iPhone reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.