Hoge Kwaliteit Onderdelen

Onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikanten.

Kwaliteit Onderdelen

originele & top kwaliteit onderdelen
 

Er zijn helaas veel bedrijven die (slechte) imitatie-onderdelen gebruiken. De kwaliteit is een stuk minder dan de onderdelen die wij inkopen. Zo zijn er bijvoorbeeld voor iPhone: copy, high copy, refurbished en OEM displays te koop. Wij van Phonefinity kopen altijd de beste kwaliteit in, wij doen hiervoor geen consessies qua prijs.

Wij gaan bij gebruik van onze onderdelen voor kwaliteit en doen geen concessies omwille van de prijs.  Alle prijzen zijn incl. btw en de garantie op de reparatie is 3 tot 12 maanden, volgens de consumentenbond / Uneto-VNI reparatievoorwaarden. 

Tevens zijn wij een erkend reparatiebedrijf. Dat houdt o.a. in dat wij voldoen aan eisen betreffende statische elektriciteit, ofwel ESD. Uw privacy is bij ons formeel gewaarborgd. Zo gaat uw toestel ‘s-nachts in een brand en inbraakwerende kluis om uw data te beschermen. Wij worden hier jaarlijks door een onafhankelijk keurbedrijf op gecontroleerd.

We werken specifiek met gecertificeerde specialisten voor iedere telefoon en tablet reparatie. Dit betekent dat zij goed weten wat ze doen, omdat ze de smartphone van binnen en van buiten kennen. Dat komt goed van pas tijdens het precieze werk van een scherm reparatie, net als op het moment dat we de achterzijde moeten openen om de accu te kunnen vervangen. Onze specialisten weten hoe de telefoon in elkaar zit en wat er waarschijnlijk aan de hand is. Daardoor werken we sneller dan veel andere reparateurs en kunnen we op basis van goede kwaliteit toch zorgen voor een goedkope telefoon reparatie.
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw MacBook? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw Apple MacBook te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.