Flexible Hydrogel Screenprotector

Flexible hydrogel screenprotectors, de beste bescherming voor all uw apparaten tegen val en kras schade.

Hydrogel Screenprotector

beschikbaar voor alle smart devices
 

Bij de aankoop van een nieuwe smartphone, tablet, smartwatch en etc. mag de gepaste bescherming niet ontbreken. Geen grotere zonde dan een kras of barst op je nieuwe apparaat door sleutels in je broekzak of een ongelukkige val op de straatstenen.

Wij hebben sinds enige tijd een fantastisch apparaat staan. Wij snijden computergestuurd met dit apparaat speciaal voor u de flexible hydrogel screenprotectors voor al uw apparaten op maat zoals Smartphones, Tablets, Smartwatch, Nintendo Switch, Camera’s en enz. Meer dan 10.000 apparaten ondersteunen wij met onze snijplotter. Flexible hydrogel is een zeer stevige siliconen screenprotector. Bescherm je kostbare scherm met onze flexible hydrogel screenprotectors. We weten allemaal dat krassen uiteindelijk leiden tot glasbreuk.

Phonefinity kan screenprotectors snijden voor elk type toestel van elk merk. Dankzij de software, die dagelijks updates krijgt hebben we altijd de beste bescherming voor uw toestel in huis. Voor de beste flexible hydrogel screenprotector op de markt 

Waarom kiezen voor een professionele plaatsing?

  • Vrij van stof en luchtbelletjes
  • Screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Langdurige bescherming tegen schade
  • Perfect rechte plaatsing door getrainde medewerkers
     


Reparatie Gereedschappen

Phonefinity in Utrecht neemt altijd adequate maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij gebruiken professioneel gereedschap, van AmscopeJBCWihaHakkoBakuQuickFluke. Telefoon reparatie Utrecht, kiest voor de beste en helaas ook duurste tools en gereedschappen.
 

Smartphone Verzekering

Heeft u uw smartphone of tablet laten vallen en heeft u daardoor schade? In 90% van de gevallen vergoed uw verzekering de kosten van de reparatie als deze door ons is uitgevoerd. Dit is gedekt door uw inboedel verzekering, reisverzekering of buitenshuis dekking. Dekking is afhankelijk van uw polis, neem zelf even contact op met u verzekeraar. Vanzelfsprekend kunnen we voor u een gratis offerte / schade rapport opstellen t.b.v. uw verzekering.
 

Zakelijke Diensten

Heeft u meerdere apparaten voor uw zakelijk, of onderwijsinstellingen die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie. Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie. En een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak.  Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of met onze klantenservice of WhatsApp 085 004 10 33 en we helpen u graag verder. Blijf je toch liever thuis? Maak dan gebruik van de ophaal en brenservice. We halen je toestel op en brengen hem snel, gerepareerd bij je op kantoor, zonder extra kosten.