Authentieke Apple Onderdelen

Voor de reparatie van uw iPhone maken wij gebruik van enkel authentieke Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen!

OEM reparatie onderdelen

wij bieden voor elk probleem een oplossing
 

Ongelukken zitten in een klein hoekje, iedereen laat wel eens zijn iPhone of iPad vallen. Als uw Apple apparaat hierdoor defect is geraakt kunt u deze bij iPhone reparatie Utrecht laten herstellen naar de originele staat. Wij bieden voor elk probleem een oplossing, of het nou gaat om een kapot scherm of defecte speakers. Door het gebruik van authentieke Apple onderdelen bent u bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, OEM onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales / reparaties! Uw apparaat wordt grondig onderzocht en op basis van onze bevindingen berekenen wij de prijs van de reparatie. Laat uw Apple iPhone, iPad of MacBook repareren door de experts van iPhone reparatie in Utrecht en u kunt weer zonder problemen gebruik maken van uw iPhone of iPad.
 

Zakelijke Reparatie

Wij begrijpen heel goed dat uw apparaat onmisbaar is voor uw zakelijke business. Of dit nu een smartphone, tablet of laptop is, wij zullen ervoor zorgen dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Dagelijks repareren wij tientallen apparaten, zoals: smartphones, tablets, laptops, Pc’s en smartwatches. Waar veel reparatiebedrijven stoppen bij de populaire merken zoals Apple iPhoneiPad en Samsung, gaat Phonefinity veel verder. Wij repareren ook voor de minder populaire merken zoals HuaweiOnePlusXiaomiHTC en meer!
 

Reparatie voor Studenten

Een smartphone, tablet of laptop is voor studenten tegenwoordig onmisbaar. Tevens worden digitale hulpmiddelen als telefoon en tablet veel gebruikt tijdens de studie. Phonefinity geeft daarom 20% korting op alle reparaties en accessoires voor studenten.
 

Reparaties volgens officiële procedures

Phonefinity repareert smartphones en tablets van diverse merken: AppleHuaweiSamsungHTCLG, Nokia, OnePlusSonyMotorola en overige modellen. Onze reparaties worden uitgevoerd volgens de procedures van de fabrikant. Bij Phonefinity in Utrecht profiteert u van 10 jaar aan kennis en ervaring. We gebruiken uitsluitend Originele (OEM) of A+ kwaliteit onderdelen. Zo bent u verzekerd van hoogstaande telefoon reparaties tegen de laagste prijzen.
 

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw MacBook? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw Apple MacBook te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.
 

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.