Apple Mac Reparatie

Mac reparatie met kwaliteit, service & snelheid in Utrecht

Mac reparatie Utrecht

repareren met originele onderdelen
 

Phonefinity is gespecialiseerd in iMac reparatie en Mac reparatie in Utrecht. Wij werken uitsluitend met monteurs met de expertise en kennis van Apple producten. Op onze locatie in Utrecht kunt u met of zonder afspraak binnenlopen. Wij voeren de reparatie vakkundig uit en meestal binnen 1 dag klaar, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Mac. Kwaliteit en service staan bij onze reparaties altijd voorop.

Wij repareren oude en nieuwe Apple Mac die binnen de garantie van Apple vallen of buiten de garantie. Het repareren van een slecht werkende MacBook toetsenbord voorzien van vlindermechaniek of een MacBook waterschade issue.

Een andere grote storing is het MacBook Pro start niet op probleem. Deze blijft dan hangen in een zwart scherm. Dit kan een software probleem zijn of een kapot onderdeel. MacBook Pro laten repareren of een batterij vervangen is geen probleem.

MAAK ONLINE AFSPRAAK


SSD uitbreiden voor Macbook

Het plaatsen van een SSD schijf geeft een enorme snelheidswinst ten opzichte van de huidige hardeschijf. Bovendien is een SSD zuiniger dan een hardeschijf en betrouwbaarder. Phonefinity biedt verschillende SSD upgrades aan voor uw Macbook.

Allereerst kunt u een keuze maken tussen de verschillende formaten SSD. Wij maken gebruik van Samsung EVO 850 SSD schijven van 250, 500 en 1000 gigabyte. Bij het uitvoeren van een SSD upgrade zetten wij altijd de gegevens van uw huidige hardeschijf over op de SSD mits deze voldoende capaciteit heeft. In overleg kunnen wij ook een schone installatie van OSx op uw Macbook plaatsen.

Omdat wij de oude hardeschijf uit uw macbook verwijderen bieden wij hier een aantal verschillende opties voor aan:

  • Wij kunnen de oude hardeschijf in een externe USB 3.0 behuizing plaatsen zodat u deze als externe hardeschijf kunt gebruiken.
  • Wij kunnen de oude hardeschijf op de plaats van de Superdrive (DVD drive) plaatsen en de superdrive in een externe USB behuizing plaatsen.

 

Macbook reparatie voor Studenten?

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze Phonefinity studentenkorting. We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw Apple Macbook, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt. Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten, je hebt alleen een geldige studentenkaart nodig.

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen met uw MacBook? Geen probleem! Phonefinity biedt een unieke haal- en brengservice. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw Apple MacBook te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 5 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.

Heeft u nog vragen?

U kunt zonder afspraak langskomen in de winkel. De meeste reparaties kunnen wij gelijk uitvoeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat wij direct de reparatie kunnen uitvoeren. Maak online een afspraak. 

Wil je meer informatie over onze diensten, heb je een vraag over een nieuwe of lopende reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer en via WhatsApp 085-0041033. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 09:30 tot 18:00 aan de Bakkerstraat 15 Utrecht, u kunt altijd zonder afspraak binnen lopen.